Medicamento

by Treća Sreća

Osigurajte svoje zdravlje uz najsavremenije terapije i tehnike.

O nama

Upoznajte našu stručnost u rješavanju bolova i rehabilitaciji.

Naša ordinacija se prvenstveno fokusira na rješavanje bolova u lokomotornom sistemu čovjeka, kao i na vraćanje i rehabilitaciju osobe nakon određene traume ili oboljenja. Također smo posvećeni prevenciji oboljenja hroničnih reumatizama i pružanju vrhunske usluge hidžame.

Kao tim stručnjaka, naš cilj je pružiti vrhunski fizioterapijski tretman našim pacijentima. Vjerujemo u holistički pristup liječenju, gdje se osoba tretira kao cjelina, a ne samo kao simptom ili bolest. Kombiniramo tradicionalne metode medicine sa najnovijim dostignućima moderne tehnologije kako bismo osigurali najbolje rezultate.

Praktikujemo kontinuirano usavršavanje i primjenu najnovijih metoda u medicini.

Naša ordinacija koristi različite modalitete i najsavremeniju opremu kako bismo pružili individualnu njegu svakom pacijentu. Svjesni smo da svaka osoba ima svoje specifične potrebe i preferencije, stoga smo fleksibilni i prilagođavamo terapije i postupke prema želji pacijenta.

Naš stručni tim sastoji se od iskusnih ljekara i terapeuta koji su posvećeni vašem zdravlju i dobrobiti. Svakom pacijentu pristupamo s pažnjom, empatijom i poštovanjem. Nudimo individualni pristup svakom slučaju i radimo zajedno s pacijentima kako bismo postigli najbolje moguće rezultate.

Obratite nam se i osigurajte svoje mjesto za brži oporavak.

Ne čekajte više! Zakazivanje termina je samo jedan klik daleko.